Guide Lines for the Preparation of Tables of Food Composition (English Edition)
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Bester Preis: € 3,55 (vom 23.11.2019)Guidelines for the Preparation of Tables of Food Composition (1974)
ISBN: 9783805517805 bzw. 3805517807, in Deutsch, John Wiley & Sons, Taschenbuch, gebraucht.
Ex Library book with usual stamps and stickers. Light foxing to the cover. Good reading copy. Good condition is defined as: a copy that has been read but remains in clean condition. All of the pages are intact and the cover is intact and the spine may show signs of wear. The book may have minor markings which are not specifically mentioned. Most items will be dispatched the same or the next working day.
Guidelines for the Preparation of Tables of Food Composition (1974)
ISBN: 9783805517805 bzw. 3805517807, vermutlich in Englisch, John Wiley & Sons, Taschenbuch, gebraucht.
This book has soft covers.Ex-library,With usual stamps and markings,In fair condition, suitable as a study copy. Please note the Image in this listing is a stock photo and may not match the covers of the actual item,150grams, ISBN:3805517807.
Guidelines for the Preparation of Tables of Food Composition (1974)
ISBN: 9783805517805 bzw. 3805517807, in Deutsch, S Karger Pub, Taschenbuch, neu, Erstausgabe.
1st edition. 57 pages. 7.50x5.20x0.20 inches. In Stock.
Guide Lines for the Preparation of Tables of Food Composition (English Edition) (1974)
ISBN: 9783805517805 bzw. 3805517807, in Englisch, 57 Seiten, Somogyi, J.C. Southgate, D.A.T. Widdowson, E.M. S. Karger, neu, Erstausgabe, E-Book, elektronischer Download.
Von Händler/Antiquariat, Amazon Media EU S.à r.l.
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Guide lines for the preparation of tables of food composition. (1974)
ISBN: 9783805517805 bzw. 3805517807, vermutlich in Englisch, Basel, München, Paris, London, New York, Sydney : Karger, Taschenbuch, gebraucht.
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Guide lines for the preparation of tables of food composition. (1974)
ISBN: 9783805517805 bzw. 3805517807, vermutlich in Englisch, Basel, München, Paris, London, New York, Sydney : Karger, gebraucht.
Von Händler/Antiquariat, Petra Gros, [3076014].
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Guide Lines for the Preparation of Tables of Food Composition (1974)
ISBN: 9783805517805 bzw. 3805517807, in Englisch, 57 Seiten, Somogyi, J C, Southgate, D A, Widdowson, E M, Karger, S, Taschenbuch, gebraucht.
Von Händler/Antiquariat, AnybookLtd.
Karger, S, Taschenbuch, Publiziert: 1974T, Produktgruppe: Book.