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Chemistry and Biochemistry of Food100%: Jose Perez-Castineira: Chemistry and Biochemistry of Food (ISBN: 9783110595482) 2020, Erstausgabe, in Englisch, auch als eBook.
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Chemistry and Biochemistry of Food Author76%: Jose Perez-Castineira: Chemistry and Biochemistry of Food Author (ISBN: 9783110593167) 2020, Erstausgabe, in Englisch, auch als eBook.
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Chemistry and Biochemistry of Food65%: Jose Perez-Castineira: Chemistry and Biochemistry of Food (ISBN: 9783110595475) 2020, Erstausgabe, in Englisch, Taschenbuch.
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9783110595482 - Jose Perez-Castineira: Chemistry and Biochemistry of Food
Jose Perez-Castineira

Chemistry and Biochemistry of Food

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Chemistry and Biochemistry of Food: This book provides an excellent platform for understanding the chemical processes involved in food transformation. Starting with the examination of major food components, such as water, carbohydrates, lipids, proteins and minerals, the author further introduces the biochemistry of digestion and energy metabolism of food ingredients. The last section of the book is devoted to modern food technologies and their future perspectives. Englisch, Ebook.
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9783110595482 - Jose Perez-Castineira: Chemistry and Biochemistry of Food
Jose Perez-Castineira

Chemistry and Biochemistry of Food

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9783110595482 - Chemistry and Biochemistry of Food

Chemistry and Biochemistry of Food

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Chemistry and Biochemistry of Food ab 77.99 EURO.
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9783110595482 - Jose Perez-Castineira: Chemistry and Biochemistry of Food
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Chemistry and Biochemistry of Food

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Chemistry and Biochemistry of Food: ab 89.99 €.
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9783110595482 - Jose Perez-Castineira: Chemistry and Biochemistry of Food
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Chemistry and Biochemistry of Food (2020)

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ISBN: 9783110595482 bzw. 3110595486, vermutlich in Englisch, 587 Seiten, De Gruyter, neu, Erstausgabe, E-Book, elektronischer Download.

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