Fish and Seafood - 8 Angebote vergleichen
Preise | 2015 | 2016 | 2019 |
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Schnitt | € 14,42 | € 19,26 | € 4,62 |
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Fish and Seafood (2004)
ISBN: 9783899850734 bzw. 3899850734, in Deutsch, Feierabend Verlag OHG, gebundenes Buch, gebraucht.
Fish and Seafood This book is in very good condition and will be shipped within 24 hours of ordering. The cover may have some limited signs of wear but the pages are clean, intact and the spine remains undamaged. This book has clearly been well maintained and looked after thus far. Money back guarantee if you are not satisfied. See all our books here, order more than 1 book and get discounted shipping. .
Fish and Seafood (2004)
ISBN: 9783899850734 bzw. 3899850734, vermutlich in Englisch, Feierabend Verlag OHG, gebundenes Buch, gebraucht, mit Einband.
This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has hardback covers. In good all round condition. Dust Jacket in good condition.
Fish and Seafood
ISBN: 9783899850734 bzw. 3899850734, vermutlich in Englisch, gebundenes Buch, gebraucht.
The book has been read, but is in excellent condition. Pages are intact and not marred by notes or highlighting. The spine remains undamaged.
Fish and Seafood: From Caviar to Grouper, Mussels, Salmon and Shrimp from Filleting to Poaching and Portioning
ISBN: 9783899850734 bzw. 3899850734, vermutlich in Englisch, gebundenes Buch, gebraucht.
Hardcover book. 192 pages. Published by Feierabend Verlag, Ohg.
Fish and Seafood: From caviar to grouper, mussels, salmon and shrimp : From filleting to poaching and portioning (2004)
ISBN: 9783899850734 bzw. 3899850734, in Englisch, 188 Seiten, Feierabend Verlag OHG, gebundenes Buch, neu.
Von Händler/Antiquariat, Bestsellersuk.
Feierabend Verlag OHG, Gebundene Ausgabe, Publiziert: 2004-05-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Book.
Fish and Seafood: From Caviar to Grouper, Mussels, Salmon and Shrimp from Filleting to Poaching and Portioning (2004)
ISBN: 9783899850734 bzw. 3899850734, in Englisch, 192 Seiten, Feierabend Verlag OHG, gebundenes Buch, neu.
Neu ab: EUR 11,48 (1 Angebote)
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Von Händler/Antiquariat, Victoria Sumner.
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Fish and Seafood: From caviar to grouper, mussels, salmon and shrimp : From filleting to poaching and portioning (2004)
ISBN: 9783899850734 bzw. 3899850734, in Englisch, 188 Seiten, Feierabend Verlag, gebraucht.
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Von Händler/Antiquariat, EliteDigital IT.
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Fish and Seafood: From caviar to grouper, mussels, salmon and shrimp : From filleting to poaching and portioning (2004)
ISBN: 9783899850734 bzw. 3899850734, in Englisch, 188 Seiten, Feierabend Verlag, neu.
Neu ab: EUR 11,51 (2 Angebote)
Gebraucht ab: EUR 36,61 (4 Angebote)
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Von Händler/Antiquariat, Victoria Sumner.
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